Bandaanvoer Tomac

Bandaanvoer Tomac

TOMAC Toptran Machinery Co., Ltd uit Taiwan werd opgericht in 1997 met Japanse technologische samenwerking en is de grootste fabrikant van coilaanvoersystemen in de regio Azië-Pacific.

Toptran Machinery heeft een sterk en innovatief R & D-team en levert niet alleen standaard coilaanvoerapparatuur, maar stelt klanten ook in staat om deel te nemen aan de technische discussie en zo aanpassingen mogelijk te maken.

Met al deze voordelen is Toptran in staat om coilverwerkingsmachines van topkwaliteit te realiseren en de best mogelijke service te bieden.

BANDAANVOER- EN COILHANDLINGSSYSTEMEN

Tomac bandaanvoersystemen voor persen en coil handling worden in veel verschillende industrieën gebruikt.  Zij zijn inzetbaar op ieder soort toepassing, van smalle tot extra brede coils of van erg dun tot 12mm dik hoog treksterkte staal.

Tomac biedt oplossingen op basis van de 2 in 1 serie met haspel, richtmachine en aparte feeder of de 3 in 1 compacte aanvoerlijnen, op basis van haspel met voedingsrichtmachine.  De bandaanvoerinstallaties worden gebruikt voor automotive-industrie, 3C-industrie, bouwindustrie tot lucht- en ruimtevaartindustrie.

CUT-TO-LENGTH SYSTEMEN

Toptran doet continu research met de nadruk op coilspanningcontrole, vlakheid, perstoevoer en knippen / slitten.

SLITTING LIJNEN

Toptran verwerkt een breed scala aan verschillende materialen en plaatmetalen, waaronder roestvrij staal, aluminium, warmgewalst, koudgewalst en oppervlaktebehandelde coils.