Exclusieve benelux vertegenwoordiging

Bij Pack International kan u rekenen op gespecialiseerde marktkennis over systemen op maat voor plaatbewerking.

Dankzij jarenlange praktijkervaring begeleidt Pack International u al meer dan 20 jaar met deskundige adviezen. Zo kan uw bedrijf de voorgenomen investeringen van productiemiddelen voor de plaatverwerkende metaalindustrie zorgeloos waarmaken.

Brabantia - Wemo

Uitstekende service

Onze service leent zich van begin tot einde. En zelf daarna staan wij voor u klaar. 

We bespreken samen met u en de fabrikant concepten. Van voorbereiding tot realisatie kan u op ons rekenen. Op basis van uw eindproduct gaan wij op zoek naar de meest uitgelezen machine

Ook nadat een machine in productie genomen is blijven wij uw centraal aanspreekpunt voor onderhoud- of reparatiewerken. Het waarborgen van de technische beschikbaarheid van uw machine(s) is topprioriteit. 

Betrouwbaar partnership

De fabrikanten waarmee we samenwerken behoren tot de meest toonaangevende partners in de sector

Modulaire productiesystemen worden voor u op maat ontworpen, gebouwd en productie-klaar geïnstalleerd. Vanzelfsprekend voorzien we hierbij de nieuwste technologische ontwikkelingen en verzorgen we de productie tot de door u gewenste automatiseringsgraad. 

Bij Pack International stellen we onze expertise ten dienste van u. Met een ervaren team kunnen we elke uitdaging aan. We gaan voor maatwerk dat aan de hoogste eisen voldoet.