Stalen kantoor meubilair

Stalen kantoor meubilair

Productielijnen voor Stalen Kasten & Lockers

Voor de productie van stalen kasten zoals draaideurkasten, archiefkasten, gereedschapskarren en lockers bieden Wemo productielijnen mogelijkheden voor producten van uiteenlopende plaatdiktes (0.5 tot 2 mm). Door de integratie van verschillende processen en een robotcel binnen 1 lijnconcept kunnen deze lijnen een complete stalen kast produceren. In combinatie met onze gestandaardiseerde, modulaire opbouw kunt u bovendien uw productieproces eenvoudig uitbreiden.

Productielijnen voor Lades

Voor de productie van lades bieden WEMO productielijnen uiteenlopende mogelijkheden voor producten van verschillende plaatdiktes (0.4 tot tot 1.2 mm).
De hoge output resulteert in de laagste kostprijs per product. In combinatie met onze gestandaardiseerde, modulaire opbouw kunt u bovendien uw productieproces eenvoudig uitbreiden.

PBL-2550 voor Stalen Kasten & lockers : De snelste Panel Bender in de wereld : Download brochure hier

Wemo productielijnen leveren zowel een hoge productiviteit van de legborden als een hoge flexibiliteit voor de complexe deuren en zijwanden met bijzondere deur- en aanslagvormen. Onze lijnen leveren de hoogste output (tot 6 panelen per minuut) voor een stand-alone productieconcept. Daarnaast levert onze productielijn een logistieke besparing door de innovatieve productie van profielen op dezelfde lijn.

  • Productiesnelheid: 6 – 15 sec / part
  • Breedte: 230 – 1500mm
  • Lengte: 320 – 2550mm
  • Materiaaltype: voorgelakt (roestvrij) staal
  • Materiaaldikte: 0.5 – 2mm