Logistiek & Legbordstellingen

Logistiek & Legbordstellingen

Van thuisgebruik, supermarkten tot magazijn en logistiek

WEMO maakt productielijnen voor de productie van legborden, staanders en haken voor magazijn-, bedrijfs- en winkelinrichtingen. Wemo standaard productielijnen zijn zeer eenvoudig uit te breiden. Door de hoge output van onze lijnen kunnen wij de laagste kosten per product garanderen. De productielijnen zijn geschikt voor het verwerken van verschillende materialen zoals staal, verzinkt of voorgelakt staal of roestvrijstaal.

Wemo productielijnen produceren legbordstellingen voor grote magazijnen en logistieke centra. Door de grote variëteit van complexe en zeer sterke hoekverbindingen garanderen onze productielijnen een maximale draagkracht (tot maximaal 300 kg) van de legborden. In combinatie met de hoge productiviteit van de lijnen onderstrepen wij onze kwaliteit en de laagste kostprijs per product.

PBL-1550 voor Legbordstellingen: De snelste Panel Bender in de wereld : Download brochure hier

De productielijnen van WEMO produceren legbordstellingen met een output van minimaal 6 tot maximaal 10 seconde per legbord. De lijnen verwerken elke uitvoeringsvorm door de vrij programmeerbare kokervormen aan de langs- of kopzijde.

  • Productiesnelheid: 6 – 15 sec / part
  • Breedte: 230 – 1500mm
  • Lengte: 320 – 1550mm
  • Materiaaltype: voorgelakt (roestvrij) staal
  • Materiaaldikte: 0.5 – 2mm