Mechanische C-Frame persen

Mechanische C-Frame persen

C-BASEline

BETROUWBAAR, COMPACT, ROBUUST.

De modellen van het type C-BASEline maken een rendabele productie van kleine series mogelijk.

De C-frame persen met een perskracht van 25 en 40 Ton onderscheiden zich door hun ruimtebesparende formaat en eenvoud.  Door de robuuste en stabiele constructie zijn zelfs de kleinste persen duurzaam en gaan ze lang mee. Uitgerust met een tijdgestuurde oliecirculatiesmering ze zijn ook onderhoudsarm. De C-BASEline-persen zijn zeer eenvoudig te bedienen en zijn in een mum van tijd klaar voor gebruik. Dankzij het gestandaardiseerde en modulair ontwerp zijn de C-BASELine persen een garantie voor een hoogwaardige productie.

C-FLEXline

MODULAIR, FLEXIBEL, ERGONOMISCH.

De modulaire opbouw van de C-FLEXline maakt het mogelijk, bij veranderende productieomstandigheden, op elk moment snel en ergonomisch om te bouwen – van eenvoudig handinlegwerk tot volautomatische productie.  Het compact en tegelijkertijd ergonomische ontwerp van de persen is ruimtebesparend en gebruiksvriendelijk.

Er zijn twee verschillende besturingsconcepten mogelijk : De versie »eco« heeft een makkelijk te gebruiken bediening met tekstdisplay die in de schakelkast is geïntegreerd.  Het “comfort” model heeft een 12 inch multifunctioneel aanraakscherm met zwenkarm en maakt een diagnose via internetverbinding van op afstand mogelijk .