Pack International : al jarenlang een betrouwbare vertegenwoordiger voor Wemo Machines

Pack International vervult al vele jaren een essentiële rol als vertegenwoordiger voor WEMO in de BeNeLux. In de afgelopen decennia heeft Pack International een enorm waardevolle bijdrage geleverd aan het vertegenwoordigen van de unieke WEMO-machines op de markt. Pack International heeft zich keer op keer bewezen als een betrouwbare en toegewijde partner en dankzij zijn uitgebreide kennis van de industrie, ruime ervaring en passie voor innovatie heeft hij sterke relaties opgebouwd met klanten in de hele BENELUX-regio.

Sinds afgelopen jaar zijn we veel meer dan alleen een ‘vertegenwoordiger’ voor WEMO en hebben we directe toegang tot de gehele WEMO-organisatie, zonder tussenkomst van een WEMO-medewerker. Dit zorgt voor een snellere, kwalitatief betere en fijnere samenwerking voor zowel Pack International, WEMO als de klant.

“De samenwerking tussen Pack International en WEMO Machines is een reis van jarenlange successen en plezierige samenwerking. Samen hebben we een solide basis van vertrouwen en wederzijds respect opgebouwd, waarbij we streven naar het leveren van hoogwaardige oplossingen aan onze klanten.“ zegt Bart Desart, directeur van Pack International. 

“Bart is nu écht ‘part of the family zegt Jeff Hagelen, CEO van WEMO Nederland BV. ‘De toenmalige samenwerking was zeker niet verkeerd, maar als je inmiddels meer dan 20 jaar met WEMO samenwerkt weet je inmiddels wel van de hoed en de rand. Dat je makkelijker door de organisatie manoeuvreert als je dan alle toegang en vrijheid krijgt om te doen waar je goed in bent, is een voldongen feit. Wij vertrouwen Bart volledig en beschouwen hem echt als één van ons.” 

Pack International werkt nauw samen met klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met een focus op innovatie en klantgerichtheid streeft hij ernaar om de beste resultaten te leveren en waarde toe te voegen aan de activiteiten van hun klanten. 

“We hebben de eer gehad om deel uit te maken van een aantal prachtige projecten in de recente tijd. Eén project dat bijzonder indrukwekkend was, was de implementatie van hoog flexibele ponslijn gekoppeld met geavanceerde robotica en buigtechnologieën bij een producent van looproosters. Deze innovatieve oplossingen hebben de efficiëntie en productiviteit aanzienlijk verhoogd, wat resulteerde in kostenbesparingen en een snellere orderdoorvoer. Het is geweldig om te zien hoe de samenwerking met WEMO Machines heeft geleid tot dergelijke positieve resultaten voor onze klanten.“ voegt Bart toe.  

WEMO Nederland waardeert de voortdurende inzet en professionele dienstverlening van Pack International en kijkt uit naar de samenwerking in de toekomst. Samen zullen ze blijven streven naar uitmuntendheid en hoogwaardige oplossingen leveren aan klanten over de hele wereld.