Exclusieve benelux vertegenwoordiging

Bij Pack International kan u rekenen op een gespecialiseerde marktkennis voor systemen op maat voor plaatbewerking

Dankzij jarenlange praktijkervaring begeleidt Pack International u al meer dan 20 jaar met deskundige adviezen. Zo kan uw bedrijf de voorgenomen investeringen van productiemiddelen voor de plaatverwerkende metaalindustrie zorgeloos waarmaken.

Service

Dat begint al in onze afdeling verkoop waar we samen met u én de fabrikant concepten bespreken en voorbereiden tot en met de realisatie van uw project. Uw eindproduct is de basis voor de aangeboden machine. 

Nadat een machine in productie genomen is blijven wij aanspreekpartner voor onderhoud- of reparatiewerkzaamheden. U kan zelfs online met onze fabrieken contact onderhouden. Zo is de technische beschikbaarheid van de machine dan optimaal gewaarborgd.

Partnership

We werken heel nauw samen met onze fabrikanten. Zij behoren tot de meest toonaangevende in deze industriesector. Modulaire productiesystemen worden voor u op maat ontworpen, gebouwd en productieklaar geïnstalleerd. Vanzelfsprekend voorzien we hierbij de nieuwste technologische ontwikkelingen en verzorgen we de productie tot de door u gewenste automatiseringsgraad. 

Pack International stelt haar expertise ten dienste van u. Met een ervaren team kunnen we elke uitdaging aan. Kortom maatwerk dat aan de hoogste eisen voldoet.

Partnership